Vakantiepark De Ossenberg
vakantiepark wageningen

Huur een huisje nabij Wageningen

 • Kleinschalig en rustig vakantiepark
 • In de bossen van de Utrechtse Heuvelrug
 • Op 20 kilometer van Wageningen

Rust en ontspanning in de omgeving van Wageningen

Midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug vind je De Ossenberg; een gezellig vakantiepark waar de hele familie een onvergetelijk verblijf zal hebben. Dankzij de centrale ligging van ons park ben je zo in de mooiste plaatsjes. Zo ligt het pittoreske Wageningen op een klein half uurtje rijden van ons park. Hier vind je onder andere een bijzondere beeldengalerij en een uniek natuurgebied met vele wandelroutes. Keer na een vermakelijke dag in Wageningen terug naar je comfortabele chalet op ons vakantiepark waar je helemaal kunt ontspannen. Mogen we jou ook verwelkomen op ons vakantiepark nabij Wageningen?

Doen en beleven; onze tips in Wageningen

  De Blauwe Kamer

  Een prachtig natuurgebied met een uitkijkplatform en een restaurant. Dit is een ideale plek om vogels, herten en wilde paarden te spotten.

  Beeldengalerij Het Depot

  Hier vind je een grote verzameling beelden en een mooie tuin. Ook is er een winkel en een restaurant aanwezig. Extra leuk: de entree is gratis!

  Belmonte Arboretum

  Droom helemaal weg in deze botanische tuin vol unieke bloem- en plantensoorten. Heerlijk om op een mooie dag doorheen te struinen.

Bekijk ons aanbod nabij Wageningen:

Overnachten in de Utrechtse natuur

Bij De Ossenberg verblijf je in een comfortabel chalet dat compleet is ingericht. Je bent dus van alle gemakken voorzien! Je kunt hier met maximaal 6 personen verblijven en je hond is ook van harte welkom. Vanaf je eigen terras met tuinmeubilair geniet je van alle rust en ruimte die de Utrechtse Heuvelrug te bieden heeft. Op ons park bieden wij faciliteiten voor jong en oud; maak een frisse duik in ons buitenzwembad of sla een balletje op het multifunctionele sportveld. Kinderen vermaken zich in de speeltuinen of in het hoogseizoen met het animatieteam. Sluit de dag af met een hapje en een drankje in ons gezellige restaurant.

Onze topfaciliteiten:

 • Buitenzwembad
 • Multifunctionele sportbaan
 • Diverse speeltuinen
 • Kidsclub Holly in het hoogseizoen
 • Gezellige horecagelegenheden

Zó dicht ligt ons vakantiepark bij Wageningen:

Wat andere vakantiegangers ons vroegen:

🏙️ Welke plaatsen liggen nog meer in de buurt?

Naast het pittoreske Wageningen vind je nog veel meer steden en dorpen in de buurt van ons park die een bezoekje waard zijn. Onder andere Veenendaal, Ede en Rhenen hebben een gezellig centrum met leuke winkeltjes en heerlijke horecagelegenheden. 

🚲 Is Wageningen goed te bereiken met de fiets?

Ja, het is een klein uurtje fietsen vanaf ons vakantiepark naar Wageningen. Onderweg kom je door het mooie Veenendaal en langs het natuurgebied de Binnenveldse Hooilanden. Je kunt in de omgeving fietsen huren bij bijvoorbeeld Fietsverhuur Veenendaal.