Vakantiepark De Ossenberg
vakantiepark met buitenzwembad

Genieten op ons vakantiepark met buitenzwembad

  • Heerlijk buitenzwembad met glijbaan
  • Relaxte ligbedden
  • Natuurrijke omgeving

Waterpret voor het hele gezin in het buitenzwembad

Als je op zoek bent naar een gezellig vakantiepark met een buitenzwembad, ben je bij de Ossenberg in Overberg aan het juiste adres. Kom onze comfortabele vakantiehuizen ontdekken, vlakbij het buitenzwembad! Ons buitenzwembad is ideaal wanneer je in de zomer toe bent aan verkoeling. Ben jij fanatiek met spelletjes in het water? Of lig je liever te zonnebaden op één van de ontspannende ligbedden? Bij ons vakantiepark in Nederland met buitenzwembad kun je je altijd vermaken!

Ontdek ons vakantiepark met buitenzwembad!

Op ons park verblijf je in een ruim en comfortabel chalet, onze verblijven beschikken elk over unieke kenmerken. Zo is er voor iedereen een passend vakantiehuis! Alle chalets zijn compleet ingericht en beschikken over tuinmeubilair. Het enige wat je nog hoeft te doen, is je koffer inpakken!

Naast het verkoelende buitenzwembad zijn er op ons vakantiepark in Utrecht nog veel meer faciliteiten te vinden! Zo bieden wij een multifunctionele sportbaan, diverse speeltuinen en zelfs een Kidsclub waar de leukste activiteiten worden verzorgd door een enthousiast recreatieteam! Wat ga jij als eerste doen op ons vakantiepark met buitenzwembad?

Wat is er nog meer te beleven op ons vakantiepark?

  • Een multifunctionele sportbaan
  • Diverse speeltuinen
  • Kidsclub Holly
  • Verschillende horecagelegenheden

Bekijk alles wat er op en rondom ons vakantiepark te doen is:

Ga eropuit in de omgeving van de Ossenberg!

Ons vakantiepark in Nederland met zwembad ligt prachtig op de Utrechtse Heuvelrug. Een perfecte mogelijkheid voor de mooiste fietstochten en wandelingen in de Utrechtse natuur. Als je uitgezwommen bent, is dit een uitgelezen kans om deze natuur te ontdekken. Cultuurliefhebbers kunnen een bezoekje brengen aan kasteel Amerongen of de Andrieskerk. Rondom het landschap van de Utrechtse Heuvelrug vind je talloze culturele uitstapjes. Wat ga jij doen tijdens jouw bezoek aan ons vakantiepark met buitenzwembad?

142 beoordelingen
8,1

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,1.

Hier zijn wij te vinden¬†‚§Ķ

Wat eerdere gasten ons vroegen:

Waar vind ik een vakantiepark in Nederland met een buitenzwembad?

In Overberg, vlakbij Veenendaal, vind je vakantiepark de Ossenberg! Dit familievriendelijke vakantiepark beschikt over een plezierig buitenzwembad, waar je de leukste wateractiviteiten kan beleven! Wanneer zien we jou op ons vakantiepark met zwembad?

Wanneer kan ik gebruik maken van het buitenzwembad?

Ons buitenzwembad is geopend vanaf 1 juni tot 1 september, dit is echter wel afhankelijk van het weer. Op ons vakantiepark nabij Utrecht met buitenzwembad kunt u in de zomer dus heerlijk afkoelen!