Vakantiepark De Ossenberg

Erikaweg 5

 

Vraagprijs

VakantiewoningVanaf€ 149.999,-Excl. BTW
 

Kenmerken

StatusNieuw
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1
Voor aantal personen4
Bouwjaar2022
Woonoppervlakte45m2
Oppervlakte perceel250m2
Geschikt voor
4 personen
Type bouw
Nieuwbouw
 

Omschrijving

Deze luxe recreatiewoning aan de Erikaweg 5 is ± 45 m² groot en komt te staan op een huurkavel van ± 250 m². Bijzonder is dat deze recreatiewoning al op zijn plek staat (momenteel is er 6 maanden levertijd op een nieuw te bestellen vakantiewoning).

Bij het aankoopbedrag is de aanleg van een zeer luxe tuin met een eigen parkeerplaats inbegrepen. Een tuinarchitect ontwerpt samen met u de tuin en zal de tuin en de parkeerplaats realiseren.

De vakantiewoning is gebouwd volgens de eisen van het bouwbesluit en de voorschriften van BENG (bijna energie neutraal gebouw) en is dus goed geïsoleerd en gemaakt van duurzame materialen.

Het vakantiehuis is voorzien van grote raampartijen met dubbel glas die uw woning veel natuurlijk licht bezorgen en het verhoogde dak geeft u het gevoel dat de recreatiewoning nog ruimer is.

De luxe keuken met houtlook heeft een kookeiland en is voorzien van een grote koelkast met een aparte diepvriezer, 2-in-1 oven, inductie kookplaatmet afzuiger, een ruime zinken spoelbak met zwenkkraan, stevig en krasarm werkblad, rondom sfeerverlichting en alle kasten en lades hebben een zacht stopsysteem.

Er zijn geen drempels aanwezig en de complete bodem van de recreatiewoning is voorzien van een houtlook PVC laminaat vloer.

De badkamer is voorzien van Villeroy en Boch materialen en heeft een ruime douche met glaswanden, zwevend toilet, design radiator, vochtverwijderingssysteem, sfeerverlichting en er is een badkamermeubel met een grote spiegel en verschillende lades en kasten.

Allebei de slaapkamers zijn voorzien van ruime kledingkasten en luxe nachtkastjes.

De recreatiewoning wordt ingegraven, waardoor u geen trap nodig heeft om het chalet te betreden.

De onderkant van het chalet is afgezet met onderhoudsvrije isolatiepanelen en er is een luchtcirculatiesysteem aangebracht. De luchtcirculatie onder het chalet zorgt ervoor dat er constant frisse lucht onder het chalet wordt aangeleverd, zodat er geen schimmel kan ontstaan.

 

Indeling

Een grote woonkamer met een open keuken met een kookeiland
Een ruime 2-persoons slaapkamer met 2 nachtkastjes en een grote kledingkast
Een 2-persoons gastenkamer/kinderkamer/werkkamer met hangende kasten
Een ruime badkamer met materiaal van Villeroy en Boch

 

Extra informatie

Dit mooie vakantiehuis is zeer geschikt voor eigen gebruik, maar is ook heel interessant voor verhuur of een combinatie daarvan. Mocht u het huis zelf willen gebruiken en laten verhuren in de periodes dat u er zelf geen gebruik van maakt dan is het mogelijk om u geheel te laten ontzorgen. Het park verzorgt de gehele verhuur van het huis, zoals de reclamecampagnes, boekingen, in-/uitchecken, borg, schoonmaak eigenlijk alles wat met de verhuur te maken heeft.

Om u dit alles uit handen te nemen vraagt het park dan 25-30% van de verhuuropbrengst en de resterende 70-75% wordt dan maandelijks aan u uitbetaald. Ook krijgt u een code zodat u kunt inloggen op de website van het park. Zo kunt u zelf altijd meekijken wanneer en voor hoeveel uw vakantiehuis verhuurd is. Hier kunt u dan ook de periodes blokkeren dat u zelf gebruik van het huis wenst te maken. Dit mag zo vaak u wilt.

 

Geïnteresseerd in deze woning?

Neem vrijblijvend contact met ons op of plan een bezichtiging!