Vakantiepark De Ossenberg

Eekhoornlaan 6

 

Vraagprijs

VakantiewoningVanaf€ 117.500,-Excl. BTW
 

Kenmerken

StatusNieuw
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1
Voor aantal personen6
Woonoppervlakte45m2
Oppervlakte perceel300m2
Geschikt voor
6 personen
Type bouw
Bestaande bouw
 

Omschrijving

Dit volledig ingerichte en instapklare vakantiehuis is geschikt voor 1 tot 6 personen met op het ruime perceel een luxe tuinhuis in dezelfde kleurstelling als het vakantiehuis.

Het tuinhuis staat op een fundering, is zeer goed geïsoleerd, heeft sfeerverlichting en in het tuinhuis is een was-/droogmachine aansluiting .

Het ruime perceel heeft een met veel sierplanten beplantte tuin en een privé parkeerplaats .

Uniek is het dat er een IBC voorraadtank van 1000 liter is ingegraven en aangesloten op de regenafvoerpijpen, waardoor je in droge tijden altijd terug kan vallen op je eigen watervoorraad.

Het perceel is omheind door een groene haag van Portugese laurierplanten, die u veel privacy zal bieden.

Het vakantiehuis is een paar maanden oud en is van binnen en buiten nog splinternieuw, de verkopende partij heeft zelfs nog nooit in geslapen of gekookt.

De verkopende partij heeft een tuinarchitect de tuin laten aanleggen met daarin veel sierbeplanting, een op maat gemaakte houten vlonder van Douglas Hout, een terras met luxe siertegels en een complete tuinmeubelset met luxe kussens en lounge stoelen is aanwezig .

Het vakantiehuis is dus instapklaar en compleet gemeubileerd, zowel binnen als buiten

De gasten-/kinderkamer is voorzien van twee 1-persoonsbedden met luxe matrassen (het plastic zit er nog omheen), nachtkastje met sfeerverlichting, kiep en kantel raam en kastjes/opberggelegenheden .

De master bedroom is voorzien van een 2-persoons bed met luxe matrassen (splitsbaar tot twee 1-persoonsbedden), twee nachtkastjes met sfeerverlichting, kiep- en kantelraam en een ruime inbouwkast met schuifdeuren.

De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, design radiator, hangend toilet, kiep- en kantelraam, vocht afzuigsysteem, wastafel met opberggelegenheden en spiegel met sfeerverlichting.

Het gehele vakantiehuis is voorzien van een PVC houtlook vloer, er is een inpandige cv-ketelruimte met een energiezuinige cv ketel en in de woonkamer is een ruime schuifpui waardoor u zo uw tuin in kunt lopen.

Het vakantiehuis is gebouwd volgens de voorschriften van BENG (bijna energie neutraal gebouw) dus goed geïsoleerd en het luxe vakantiehuis is gemaakt van duurzame materialen.

Het vakantiehuis is voorzien van grote raampartijen met dubbel glas die het vakantiehuis veel natuurlijk licht bezorgen.

Er zijn geen drempels aanwezig in het vakantiehuis.

De vakantiewoning is ingegraven, waardoor u geen trap nodig heeft om het chalet te betreden.

De onderkant van het vakantiehuis is afgezet met onderhoudsvrije isolatiepanelen en er is een luchtcirculatiesysteem aangebracht. Het luchtcirculatiesysteem onder het vakantiehuis zorgt ervoor dat er constant frisse lucht onder het chalet wordt aangeleverd zodat er geen schimmel kan ontstaan.

Let op !! Permanente bewoning is verboden.

 

Indeling

Een woonkamer
Een 2-persoons slaapkamer
Een 2-persoons gastenkamer/kinderkamer/werkkamer
Een badkamer
Een luxe keuken

 

Extra informatie

Dit mooie vakantiehuis is zeer geschikt voor eigen gebruik, maar is ook heel interessant voor verhuur of een combinatie daarvan. Mocht u het huis zelf willen gebruiken en laten verhuren in de periodes dat u er zelf geen gebruik van maakt dan is het mogelijk om u geheel te laten ontzorgen. Het park verzorgt de gehele verhuur van het huis, zoals de reclamecampagnes, boekingen, in-/uitchecken, borg, schoonmaak eigenlijk alles wat met de verhuur te maken heeft.

Om u dit alles uit handen te nemen vraagt het park dan 25-30% van de verhuuropbrengst en de resterende 70-75% wordt dan maandelijks aan u uitbetaald. Ook krijgt u een code zodat u kunt inloggen op de website van het park. Zo kunt u zelf altijd meekijken wanneer en voor hoeveel uw vakantiehuis verhuurd is. Hier kunt u dan ook de periodes blokkeren dat u zelf gebruik van het huis wenst te maken. Dit mag zo vaak u wilt.

 

Geïnteresseerd in deze woning?

Neem vrijblijvend contact met ons op of plan een bezichtiging!