Vakantiepark De Ossenberg

Boleet

 

Vraagprijs

VakantiewoningVanaf€ 125.750,-Excl. BTW
 

Kenmerken

StatusNieuw
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1
Voor aantal personen6
Bouwjaar2022
Woonoppervlakte45m2
Oppervlakte perceel250m2
Geschikt voor
6 personen
Type bouw
Nieuwbouw
 

Omschrijving

Op een compleet gerenoveerd gedeelte van ons park staan 5 splinternieuwe duurzaam gebouwde vakantiehuizen te wachten op een nieuwe eigenaar.

De Bijna Energie Neutraal Gebouwde (BENG) vakantiehuizen zijn ± 45 m² groot en gebouwd volgens de eisen van het bouwbesluit (dus gebouwd volgen de eisen van een nieuwbouwwoning in een woonwijk) en zijn zeer goed geïsoleerd; het vakantiehuis heeft een 6,1 isolatiewaarde.

De vakantiehuizen staan op grote kavels tussen de bomen en door gebruik te maken van veel groene beplanting lijkt het net of uw vakantiehuis midden in het bos staat. Veel privacy, rust, ontspanning en alleen maar de geluiden van de vogels en de geuren van het bos gegarandeerd.

Let op! De foto’s zijn bedoeld om te laten zien hoe het vakantiehuis eruit kan komen te zien. De foto’s zijn van dezelfde vakantiehuizen op het vakantiepark De Ossenberg, maar deze vakantiehuizen zijn al afgeleverd en in gebruik door de nieuwe eigenaren. De kleuren van bijvoorbeeld de keuken kunnen anders zijn .

Bijzonder is dat de vakantiehuizen al op hun plek staan: momenteel is er 6 maanden levertijd op een nieuw te bestellen vakantiehuis.

Bij het aankoopbedrag is de aanleg van een zeer luxe tuin met een eigen parkeerplaats en een luxe tuinhuis inbegrepen. Een tuinarchitect gaat samen met u de tuin bedenken en realiseert de tuin en de parkeergelegenheid.

De recreatiewoning is voorzien van grote raampartijen met dubbel glas die zorgen voor veel natuurlijk licht en het verhoogde dak geeft u het gevoel dat de woning nog ruimer is.

De luxe keuken is voorzien van een grote ijskast met een aparte diepvriezer, 2 in 1 oven, kookplaat met afzuiger, een ruime spoelbak met zwenkkraan, krasarm werkblad, rondom sfeerverlichting en alle kasten en lades hebben een zacht stopsysteem.

Er zijn geen drempels aanwezig en de vloer is voorzien van een houtlook PVC laminaat vloer.

De badkamer is voorzien van een ruime douche met glaswanden, zwevend toilet, design radiator, vocht verwijderingssysteem, sfeerverlichting en er is een wandkast met een grote spiegel en verschillende lades en kasten.

Beide slaapkamers zijn voorzien van ruime kledingkasten en sfeerverlichting.

Het vakantiehuis wordt geleverd inclusief een geïsoleerd tuinhuis dat geplaatst wordt op een betonnen platform, heeft een was-/droogmachine aansluiting en in het dak is sfeerverlichting aangebracht. Het tuinhuis heeft dezelfde kleurstelling als het vakantiehuis en is van dezelfde duurzame materialen gebouwd.

Het vakantiehuis wordt door ingegraven, waardoor u geen trap nodig heeft om het chalet te betreden.

De onderkant van het vakantiehuis is afgezet met onderhoudsvrije isolatiepanelen en er is een luchtcirculatiesysteem aangebracht. De luchtcirculatie onder het chalet zorgt ervoor dat er constant frisse lucht onder het vakantiehuis wordt aangeleverd, zodat er geen schimmel kan ontstaan.

Voor een meerprijs is een luxe overkapping met led-verlichting te bestellen. De aluminium overkapping is in meerdere kleuren te bestellen en in meerdere maten te leveren.

Als u het vakantiehuis gaat verhuren is het verplicht om een meubelpakket erbij te kopen.

Let op!! Permanente bewoning is verboden.

 

Indeling

Een woonkamer
Een 2-persoons slaapkamer
Een 2-persoons gastenkamer/kinderkamer/werkkamer
Een badkamer
Een luxe keuken

 

Opties

Tegen een meerprijs is er een luxe overkapping met led-verlichting bij te bestellen. De aluminium overkapping is in meerdere kleuren te bestellen en in meerdere maten te leveren.

Voor een meerprijs is er een meubelpakket bij te bestellen.
Het luxe meubelpakket is er in 3 kleurstellingen:

  • Forest
  • Sahara
  • Midnight Sky

 

Het meubelpakket is zeer compleet en uw vakantiehuis is gelijk instap-/verhuurklaar.

  • 4 persoons luxe meubelpakket met onder andere een grote tv met tv meubel, eetkamertafel met luxe stoelen, wandklok, wandfoto/schilderijen, luxe vloertapijten, lounge zetel, staande/hangende lampen enz.
  • 4 persoons boxspring bedden incl. luxe matrassen, nachtkastjes met verlichting erop enz.
  • 4 persoons tuinmeubelset met een ruime tuintafel inclusief tuinstoelen en een grote parasol staande op een voet.

Let op: er zijn geen gordijnen

 

Extra informatie

Dit mooie vakantiehuis is zeer geschikt voor eigen gebruik, maar is ook heel interessant voor verhuur of een combinatie daarvan. Mocht u het huis zelf willen gebruiken en laten verhuren in de periodes dat u er zelf geen gebruik van maakt dan is het mogelijk om u geheel te laten ontzorgen. Het park verzorgt de gehele verhuur van het huis, zoals de reclamecampagnes, boekingen, in-/uitchecken, borg, schoonmaak eigenlijk alles wat met de verhuur te maken heeft.

Om u dit alles uit handen te nemen vraagt het park dan 25-30% van de verhuuropbrengst en de resterende 70-75% wordt dan maandelijks aan u uitbetaald. Ook krijgt u een code zodat u kunt inloggen op de website van het park. Zo kunt u zelf altijd meekijken wanneer en voor hoeveel uw vakantiehuis verhuurd is. Hier kunt u dan ook de periodes blokkeren dat u zelf gebruik van het huis wenst te maken. Dit mag zo vaak u wilt.

 

Geïnteresseerd in deze woning?

Neem vrijblijvend contact met ons op of plan een bezichtiging!