Vakantiepark De Ossenberg

Bosrand 49

 

Vraagprijs

VakantiewoningVanaf€ 99.999,-Excl. BTW
 

Kenmerken

StatusNieuw
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1
Voor aantal personen6
Bouwjaar2022
Woonoppervlakte55m2
Oppervlakte perceel280m2
Geschikt voor
6 personen
Type bouw
Nieuwbouw
 

Omschrijving

Bosrand 49 ligt direct aan het bos en heeft een privé-ingang naar het bos.

De luxe recreatiewoning is ± 55 m² groot en komt te staan op een huurkavel van ± 250 m². De splinternieuwe recreatiewoning komt in december naar ons park. De foto’s zijn van een zuster recreatiewoning en zijn bedoeld om te tonen hoe het chalet en het perceel eruit zouden kunnen komen te zien.

Bijzonder is dat het perceel direct ligt aan het bos met de tuin op het zuiden.

Bij het aankoopbedrag  is de aanleg van een zeer luxe tuin met een eigen parkeerplaats inbegrepen. De tuinarchitect neemt na de koop van het chalet contact met u op en in samenspraak en zal naar uw keuze een luxe tuin aanleggen.

De recreatiewoning is voorzien van grote raampartijen met dubbel glas die uw woning veel natuurlijk licht bezorgen en het verhoogde dak geeft u het gevoel dat de recreatiewoning nog ruimer is.

De luxe keuken is voorzien van een grote ijskast met een aparte diepvriezer, 2-in-1 oven, gasfornuis met afzuiger met sfeerverlichting, een ruime zinken spoelbak met zwenkkraan, stevig en krasarm werkblad, rondom sfeerverlichting en alle kasten en lades hebben een zacht stopsysteem.

Er zijn geen drempels aanwezig en de complete vloer van de recreatiewoning is voorzien van  houtlook PVC laminaat.

De badkamer is voorzien van een ruime douche met glaswanden, zwevend toilet, design radiator, vochtverwijderingssysteem, sfeerverlichting en er is een badkamermeubel met een grote spiegel en verschillende lades en kasten.

Allebei de slaapkamers zijn voorzien van ruime kledingkasten.

De recreatiewoning wordt ingegraven, waardoor u geen trap nodig heeft om het chalet te betreden.

De onderkant van het chalet is afgezet met onderhoudsvrije isolatiepanelen en er is een luchtcirculatiesysteem aangebracht. De luchtcirculatie zorgt ervoor dat er constant frisse lucht onder het chalet wordt aangeleverd zodat er geen schimmel kan ontstaan.

De op de foto’s getoonde overkapping, het tuinhuis en het meubelpakket zijn als optie bij te kopen.

De recreatiewoning die is gebouwd volgens de eisen van het bouwbesluit en de voorschriften van BENG (bijna energie neutraal gebouw ) en is dus ontzettend goed geïsoleerd. Bovendien is het luxe chalet gemaakt van duurzame materialen.

Permanente bewoning is niet toegestaan.

 

Indeling

Een grote woonkamer met een open keuken.
Een ruime tweepersoons slaapkamer met 2 een grote inbouwkast met schuifdeuren .
Een tweepersoons gastenkamer/kinderkamer/werkkamer met hangende kasten.
Een ruime en compleet ingerichte badkamer.

 

Extra informatie

Dit mooie vakantiehuis is zeer geschikt voor eigen gebruik, maar is ook heel interessant voor verhuur of een combinatie daarvan. Mocht u het huis zelf willen gebruiken en laten verhuren in de periodes dat u er zelf geen gebruik van maakt dan is het mogelijk om u geheel te laten ontzorgen. Het park verzorgt de gehele verhuur van het huis, zoals de reclamecampagnes, boekingen, in-/uitchecken, borg, schoonmaak eigenlijk alles wat met de verhuur te maken heeft.

Om u dit alles uit handen te nemen vraagt het park dan 25-30% van de verhuuropbrengst en de resterende 70-75% wordt dan maandelijks aan u uitbetaald. Ook krijgt u een code zodat u kunt inloggen op de website van het park. Zo kunt u zelf altijd meekijken wanneer en voor hoeveel uw vakantiehuis verhuurd is. Hier kunt u dan ook de periodes blokkeren dat u zelf gebruik van het huis wenst te maken. Dit mag zo vaak u wilt.

 
Vakantiepark De Ossenberg

TOON MAASMANS
ONZE VERKOOPMAKELAAR

Vragen? Ik ben Toon Maasmans en sta klaar om u te helpen (06) 18 52 38 54.